Szórakozás

Gaál Noémi: Már bemutattuk egymást a családunknak, összeköltöztünk

Több, mint fél éve új kapcsolata van, örül, hogy nem kellett több nekifutással párkapcsolatot keresnie magának.

Gaál Noéminek tavaly ért évet közel 15 éves kapcsolata Maloveczky Miklóssal, a Best magazin legújabb számából viszont kiderül, hogy már annyira túllendült a szakításon, hogy nemcsak új párja van, de már együtt is él vele.

Már bemutattuk egymást a családunknak, összeköltöztünk, megy minden a maga útján.

Kapcsolatuk majdnem munkakapcsolatként indult, aztán egy szélvédőn talált csokor fehér tulipán adta meg a kezdőlökést a dolog kialakulásához.

Évekkel ezelőtt, amikor még a TV2-nél dolgoztam, Tamás megkeresett egy munkaajánlattal, de abból nem lett semmi. Sokáig nem is láttuk egymást, majd április elején véletlenül összefutottunk. Nem ismertem meg, ő viszont igen. Igencsak meglepődtem, amikor nem sokkal később az autóm szélvédőjén egy csokor fehér tulipán várt. Pár szót váltottunk, majd mentünk a magunk dolgára. Rövid időn belül pedig újra megkeresett, majd találkoztunk, és fokozatosan kerültünk közelebb egymáshoz.

Nem emlékezett rá, de már találkozott párjával korábban többször, sőt, igen valószínű, hogy fiatalabb korukban is rengetegszer egymásba botolhattak.

Kiderült, hogy korábban már többször összefutottunk. Sok közös ismerősünk van, egy helyre jártunk szórakozni. Húszas éveinkben valószínűleg gyakran kereszteztük egymást útját. Hálás vagyok a sorsnak, hogy nem kellett többszöri nekifutással párt keresnem.

Erről további érdekes dolgokat a Best magazin legújabb számában lehet olvasni, ami már a boltok polcain is megtalálható.

Kép: Best

Kiemelt kép: Facebook / @atv

Ajánlott videó

Olvasói sztorik