Szórakozás

Zimány Linda álszentnek tartja a nem retusált fotók posztolásáról szóló kampányt

Szerinte az emberek túl előítéletesek, azért: „A közösségi oldal az élet két százalékát mutatja, nem látjuk, ha valakinek válópere, abortusza van, vagy elvesztette a munkáját.”

Zimány Linda a Story magazin legújabb számában többek között arról is beszél, hogy elkezdett gyerekre vágyni, de nehezen ismerkedik, mert úgy érzi, félnek tőle a férfiak. Továbbá elárulta azt is, hogy a közösségi médián nem igazán szokott kitárulkozni az emberek vele szemben tanúsított előítélete miatt.

Mindig az ismert embereket találják meg, az online felületem éppen ezért felszínes. A követőimet nem engedem be az életembe, hiszen ismeretlenül ítélkeznek. A közösségi oldal az élet két százalékát mutatja, nem látjuk, ha valakinek válópere, abortusza van, vagy elvesztette a munkáját. Mindenkinek vannak rossz napjai, ahogy nekem is, csak nem írom ki. Álszent dolognak tartom a kampányt, ami azért folyik, hogy ne csak a retusált képeket mutassuk magunkról, mert ha feltennék egy szerkesztés nélkülit, akkor zúdulnának rám a negatív hozzászólások.

További érdekes dolgokat a Story magazin legújabb számában mond, ami már a boltok polcain van.

Kép: Story

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik