Szórakozás

Leonardo DiCaprio megmentette egy ember életét a Karib-tengeren

Jack vs. Rose: 1-0.

Megmentette egy, az óceánba eső férfi életét Leonardo DiCaprio, számol be róla a DailyMail. Az eset december 30-án történt, a sztár éppen a Karib-tengeren tartózkodott a szilveszter miatt barátnőjével, Camila Morronéval, amikor hallotta hírét, hogy egy férfi állítólag leesett egy sétahajóról egy vihar következtében, és nem találták meg.

A színész úgy döntött, megnézik, hátha rátalálnak. Végül sikerült rábukkanniuk a már 11 órája az óceán közepén ragadt férfit, akit azon a ponton már csak DiCaprio hajója keresett és a biztos halál várt volna rá, ha nem találják meg. A sztár hajójának kapitánya erősítette meg az esetet a Mailnek, aki szerint ritka szerencséje volt a férfinak, ugyanis egy milliárd az egyhez volt az esélye annak szerinte, hogy megtalálják. Ezek alapján felmerül a jogos kérdés, hogy mi a mentsége Rose-nak, hogy hagyta meghalni Jacket a Titanicban.

DiCaprio egyébként éjszakai hajózáson is volt aznap, ugyanis idén nem bulizással töltötte a szilvesztert, hanem Morronéval, akiről hosszabban épp az elmúlt hetekben írtunk:

Leonardo DiCaprio beletenyerelt: ha így folytatja, Al Pacino lesz az apósa
A színész barátnőinek legtöbbször csak a nevét tudjuk, de Camila Morrone három év járás után végre megszólalt kapcsolatukról. Ennek örömére megnéztük, mit lehet róla tudni, illetve azt is, hogy kik voltak az elődei.

Kiemelt kép: George Pimentel/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik