Szórakozás

Király Viktor: „Igen, gyermekünk lesz!”

Az énekes összeházasodott Virág Anitával.

A Story magazin legújabb számából kiderül, hogy Király Vitkor és Virág Anita Balatonfüreden összeházasodtak, kora nyárra pedig már érkezik is a gyerek. A párnak három emeletes tortája volt, a lagzin pedig csak egy szűk, 40 fős vendégsereg volt a szűk családi körből. A pár Király egy koncertje után ismerkedett meg és 2017 szeptemberében jött össze. A lánykérés Rómában, méghozzá egy különleges helyszínen történt.

Anita éppen pénzérmét dobott a szökőkútba, ami a monda szerint azt jelenti, hogy még visszatér Rómába. Amikor felém fordult, én már térdeltem előtte, és dobogó szívvel vártam a választ a kérdésemre: Ugye, leszel a feleségem?

Az esküvőt a pár elmondása alapján nehéz volt összehozni, hála Király folyamatos fellépéseinek, ami miatt a 2 hetes kubai nászútjukat is kénytelenek voltak eltolni. Kevés idejük volt az esküvő megszervezésére is, árulta el Virág.

Viktornak nagyon sok a fellépése, még arra sem volt egyszerű időt kiszakítani, hogy most összeházasodjunk. Mára nem vállalt semmit, de két nap múlva már újra színpadon áll. És két hét alatt kellett mindent megszervezni.

Ami a gyereket illeti, Virág elmondta, hogy először örömében sokkot kapott, amikor meglátta a két csíkot. Rögtön felhívták Királyt is, hogy közöljék vele a nagy hírt, így reagált az énekes arra, hogy apa lesz:

Először nem kapott levegőt, oly váratlanul érte a mondandóm, de utána egyfolytában csak nevetett, nagyon boldog volt. Bevallom, mindketten elsírtuk magunkat, de ezek az öröm könnyei voltak.

Az esküvő további részleteiről a Story magazin legújabb számában lehet olvasni, ami mától már a boltok polcain található.

Kép: Story

Ajánlott videó

Olvasói sztorik