Szórakozás

Justin Bieber: Azt hitték, hogy meth függő vagyok, nem tudták, hogy Lyme-kórral diagnosztizáltak

Az énekes Instagramján erősítette meg, hogy az elmúlt időszakban Lyme-kórral és krónikus mononukleózissal küzdött. Ennek köszönhetően nézett ki úgy, ahogy az elmúlt években.

A TMZ tegnap arról cikkezett, hogy Justin Bieber titokbak Lyme-kórral küzdött, az énekes pedig ma Instagramján megerősítette az értesülést. Gyakorlatilag válaszolt azokra a netes élcelődésekre, hogy úgy néz ki, mintha drogfüggő lenne, mondván, a legtöbb embernek fogalma se volt, hogy ezzel a betegséggel küzd.

Miközben az emberek folyamatosan mondták, hogy Justin Bieber nagyon szarul néz ki, meg azt hitték, hogy meth függő vagyok, nem tudták, hogy Lyme-kórral diagnosztizáltak.

Emellett krónikus mononukleózissal is diagnosztizálták. Hamarosan érkező új dokuszériájában bemutatja majd a betegséggel való küzdelmét is, ami komoly hatással volt a mindennapjaira.

Nemcsak ez, de még komoly krónikus mononukleózisom is volt, ami hatással volt a bőrömre, az agyi funkcióimra, az energiáimra, meg úgy összességében az egészségemre.

A posztban leírja, hogy az utóbbi pár éve nagyon kemény volt ennek következtében, de majd minden érthetőbb lesz a dokuszériájának megtekintése után. Egyben ígéretet tett, hogy jobb formában fog visszatérni, mint valaha volt.

Kiemelt kép: gotpap/Bauer-Griffin/GC Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik