Szórakozás

Az Archie Harrison sapkáját készítő szervezet leállította a munkát

Annyi ember rohamozta meg őket.

Meghan hercegné január elsején köszöntötte a követőit férjével közös hivatalos Instagram profilján, a posztban pedig megosztott egy olyan képet Harry hercegről és Archie Harrisonról, amit korábban nem láthatott a nyilvánosság. Az emberek pedig nem csak attól voltak oda, hogy a kisfiú milyen cuki, a sapkáját is akarták maguknak.

Ezt követően tonnaszámra érkezett megrendelés az új-zélandi Make Give Live nevű szociális szervezethez, ami 11 önkéntes csoportból áll. A tagok sapkákat kötnek és az eladásukból befolyt összeget jótékonyságra fordítják. A királyi fotó megjelenése előtt havi szinten nagyjából 45 megrendelést kaptak, de Archie Harrison sapkája után 300 megrendelés futott be egyetlen nap alatt.

A szervezet egyébként még 2018-ban ajándékozta meg Meghan hercegnét, amikor Új-Zélandra látogatott. A Make Give Live azonban mostanra kénytelen volt úgy határozni, hogy felfüggesztik a megrendeléseket, amik már túlmutatnak rajtuk.

A sapkák időbe telnek és azokat igazi emberek készítik. Nem akarjuk, hogy túl nagy legyen a nyomás, a jövőben is a szórakozás marad a csoport lényege

– mondta a The Guardiannak a szervezet egyik alapítója, Becky Smith.

Kiemelt kép: Instagram/@sussexroyal

Ajánlott videó

Olvasói sztorik