Szórakozás

Öt celeb, aki alig, és öt, aki hatalmasat változott külsőleg tíz év alatt

2019 végével lezárul egy újabb évtized, ennek kapcsán pedig megnéztük, hogy az elmúlt tíz év alatt melyik sztár változott a legtöbbet és melyik a legkevesebbet. Vannak, akik a szemünk láttára nőttek fel, és végigkövethettük az átalakulásukat, de akad olyan is, akinek a változatlan külsejére csak a fekete mágia adhat logikus választ. Íme a celebek, akiknek a legjobban, és akiknek a legrosszabbul áll, hogy eltelt tíz év.

Akiken a legjobban látszik az eltelt 10 év:

Hugh Grant

Az előző évtized végén ha ránéztünk Hugh Grantre, még mindig ugyanazt a hebegő-habogó sármőrt láttuk benne, mint korábban. Ugyanezt a mostani évtized végén már nem tudnánk elmondani. Vonásai sokat nem változtak, de elkezdett látványosan deres úrrá válni, mire pedig kettőt pislogtunk, már rég nem a filmek romantikus hősét játszotta, hanem a minden hájjal megkent, öntelt főgonoszt a Paddington 2-ben. Ez pedig azért jelzi, mekkorát fordult vele a világ az elmúlt tíz évben.

Fotó: Brendon Thorne/Getty Images és David M. Benett/Dave Benett/Getty Images,

Kylie Jenner

Az megvan még, amikor Kylie Jenner egy szégyenlős 12 éves kamasz volt a Kardashianok reality-jében? Nemrég már gyereke is született, közben pedig a világ egy legfiatalabb milliárdosává vált nagyon sikeres sminkcégének köszönhetően. A mindössze 22 éves Jenner mintha egy teljesen másik emberré vált volna az elmúlt 10 évben. A külseje annyira megváltozott, hogy rendszeresen megkapja: plasztikáztatott. Szerinte viszont csak megtanult sminkelni.

Fotó: Michael Tran/FilmMagic és Dia Dipasupil/WireImage

Ariana Grande

Ariana Grande még Disney-csatornás üdvöskeként kezdte az évtizedet, mostanra pedig a világ egyik legnagyobb popsztárja lett. A tíz éve még hófehér bőrű és vörös hajú Grande bebarnult, annak ellenére, hogy amúgy fehér olasz, hosszú lófarka pedig védjegyévé vált. Pont úgy, ahogy túlméretezett pulóverei és térdzoknijai is az ikonográfiája része lett. Gyakorlatilag a szemünk láttára nőtt fel.

Fotó: Jesse Grant/WireImage és Kevin Mazur/Getty Images, AG

Mark Hamill

Mark Hamillnek kifejezetten jót tett az elmúlt tíz év. 2009-ben már sokkal inkább Joker hangjaként volt azonosítható rajzfilmekben, az egykori Luke Skywalker kamaszos bája már régen elmúlt. Amikor bejelentették, hogy visszatér az új Star Wars-trilógiában Luke-ként, többen vakarták is a fejüket, hogy áll majd az időközben megöregedett sztárnak ennyivel később az egykori sztárcsináló szerepe. Azóta óriásit fordult a világ, Hamill lett mindenki hőn imádott képzeletbeli nagyapja, és sokkal inkább egy bölcs öregemberre emlékeztet, mint egy hajdani sztárra, akire alig lehet ráismerni.

Fotó: Jason LaVeris/FilmMagic és  John Shearer/Getty Images”

Ariel Winter

Ariel Winter 2009-ben kezdett el a Modern család című szitkomban szerepelni, ahol Alexet, a szemüveges könyvmolyt alakította. Ő tényleg a szemünk láttára nőtt fel, de ha valaki nem kísérte végig a sorozatot, az pár éve jól meglepődhetett, hogy a kislány a szériából éppen mellkisebbítő plasztikát csináltat. Ha szembesülni akarunk azzal, hogy milyen gyorsan telik az idő, elég csak Winterre nézni 2019 végén.

Fotó: Steve Granitz/WireImage és Michael Tullberg/Getty Images

Akikre ránézünk, és fel sem tűnik, hogy eltelt 10 év:

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a Jóbarátok sikerét könnyedén át tudta váltani sikeres mozis karrierre, hogy most az évtized végére újra sorozatozzon. Ami viszont nem változott semmit ez idő alatt, az a külseje. Ránézünk, és még mindig ugyanazt a Rachelt látjuk, mint akit megismertünk nagyjából két évtizede. Ha a következő tíz évben sem változik semmit, az emberiségnek el kell kezdenie tanulmányoznia a génjeit, a tudomány nevében.

Fotó: Fizcairn/WireImage és Steve Granitz/WireImage

Jennifer Lopez

Időről időre meglepődünk azon, hogy Jennifer Lopez már 50 éves. Ez pedig azt jelenti, hogy már 2009-ben is 40 éves volt, azóta meg egyre nyilvánvalóbb, hogy megállt az öregedésben. Sőt, mintha megtalálta volna az örök fiatalság forrását időközben, mert izmosabb és szálkásabb a teste, mint a fele ennyi idős sztároknak. Ezen túl az igazán nagy változás vele kapcsolatban az előző évtized végéhez képest, hogy akkor még Marc Anthony volt a férje, nemrég pedig Alex Rodriguez jegyezte el.

Fotó: Larry Marano/FilmMagic és Steven Ferdman/FilmMagic

Brad Pitt

Rengeteg változás történt Brad Pitt életében 2009 vége óta, az évtized talán legnagyobb szakításának számít, amikor Angeline Jolie-val bejelentették, hogy válnak, majd akadtak problémái az alkohollal is, de ha ránézünk az 55 éves színészre, fel sem tűnik, hogy eltelt már tíz év a Becstelen Brigantyk óta. Arra tippelünk, hogy barátja, George Clooney elárulta neki a titkát, vagy csak együtt szoktak járni valami mágikus forráshoz, ami megfiatalítja az embert.

Fotó: Jim Spellman/WireImage és Albert L. Ortega/Getty Images

Iszak Eszter

Iszak Esztert csak 2010-ben ismerhette meg az ország a megboldogult Viva Tv műsorvezetőjeként, de egy évvel azelőtt már találkozhattunk vele a moziban, ha elkövettük azt a hibát, hogy beültünk a legendásan rossz Álom.netre, amiben Szandrát alakította. Időközben aztán influenszer lett, Instagramon többet láthatjuk, mint tévében. Viszont a világ legnehezebb kvíze lenne, ha mutatnánk róla tíz fotót, és meg kellene tippelni, hogy melyik kép melyik évben készült.

Fotó: Álom.net és Instagram / @iszakeszti

Paul Rudd

Paul Rudd gyakorlatilag azóta ugyanúgy néz ki, amióta 1996-ban láttuk őt a Spinédzserekben, időközben viszont hihetetlen módon betöltötte már az 50-et is. Olyan durván nincs semmi különbség bármelyik 2009-es és bármelyik 2019-es Paul Rudd-fotó között, hogy kezdünk arra gyanakodni, a magyarázat erre már csak a fekete mágia lehet. Bele se merünk gondolni, mit kellett cserébe feláldoznia.

Fotó: Joe Kohen/WireImage és Rodin Eckenroth/Getty Images

 

Kiemelt kép: Angela Weiss és Jamie McCarthy /AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik