Szórakozás

Sztarenki Dóri lett A Konyhafőnök VIP győztese

Már tudjuk is, hogy mire költi a 10 milliós főnyereményt.

Hat hosszú hét után véget ért A Konyhafőnök VIP negyedik évada, aminek kiélezett küzdelmében Róka Adrienne maradt alul, így a győztes Rácz Jenő versenyzője, Sztarenki Dóri lett.

A színésznő már az eredményhirdetésnél is nagyon izgult, majd miután Fördős Zé kimondta a nevét, séfje nyakába ugrott.

Nagy tanulsága mindennek, hogy ha valaki igazán teljes mellszélességgel beleáll és időt, energiát, alázatot nem sajnálva rászánja az idejét és foglalkozik vele, akkor bárkiből bármi lehet. Amikor valami lehetetlennek tűnik, akkor is meg lehet csinálni

– mondta a győztes, aki a cím okozta eufória után még egy sokkot kapott 10 millió forint formájában.

Nekem nem volt még soha ennyi pénzem, és tudom, hogy ez nem feltétlenül a fő csapáságy ebben a dologban, de tényleg ez is nagyon durva, hogy a kezembe adnak valami, adott esetben 10 millió forintot, és ezt valahol a Jenőnek és magamnak köszönhetem, mert ezt végül is én értem el ebben a versenyben.

A szerdai Meglepetésből pedig már azt is tudni lehet, hogy Sztarenki Dóri mire költi majd a nyereményét.

Nagyon megérint a nehéz helyzetben lévő gyerekek sorsa, ezért rájuk mindenképp gondolnék. De magunkra is költenék. Biztosan törlesztenék a lakáshitelemből, és szívesen el is utaznék valahova nagyon messzire, ahol még sosem jártam, mondjuk Thaiföldre vagy Balira. Remélem, megvalósul ez az álom.

Kiemelt kép: rtl.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik