Szórakozás

Harry Styles: Nem hiszem, hogy seggfejnek kell lenned ahhoz, hogy jó művész legyél

A hamarosan nálunk is fellépő sztár szexuális kétértelműséget sugárzó stílusáról is beszélt egy friss interjúban.

A jövőre nálunk is koncertező Harry Styles új lemeze, a Fine Line kapcsán adott interjút a Guardiannek nemrég, amiből számtalan érdekesség kiderült róla. Szóba került messze földön híres kedvessége, ennek kapcsán pedig elmondta, hogy nem ő az egyetlen sikeres ember, aki még mindig kedves az emberekkel, éppen ezért nem érti azokat a sikeres embereket, akik nem.

Amikor megismersz embereket, akik sikeresek, de nem kedvesek, azt gondolod, mégis mi a kifogásuk? Csak mert ismerem azokat, akik sikeresként is azok. Nem hiszem, hogy seggfejnek kell lenned ahhoz, hogy jó művész legyél. De ugyanakkor nagyon sok jó művész jó nagy seggfej is. Szóval, hmmm, talán el kéne kezdenem ijesztgetni a gyerekeket a kisboltokban.

Styles öltözködése nem igazán szokott megfelelni a rigid gendernormáknak, de ez őt picit sem zavarja, ha valami tetszik neki, akkor viseli.

Mit viselnek nők. Mit viselnek férfiak. Számomra ez nem igazán kérdés. Ha látok egy klassz felsőt és közlik velem, hogy női, akkor úgy vagyok vele, hogy oké, de ettől még nem akarom kevésbé viselni. Szerintem amikor elkezded kényelmesen érezni magad a saját bőrödben, sokkal könnyebb lesz az egész.

Szóba került a szexualitása is, rajongói ugyanis rendszeresen azt találgatják, hogy biszexuális-e, mivel még egyetlen interjújában se tette nyilvánvalóvá, hogy teljesen heteroszexuális. A riporter megjegyezte neki, hogy új albuma borítójának színei is erősen kétértelműek, éppen ezért meg is kérdezte tőle, hogy tényleg van emögött valami, vagy csak játszadozik azzal, hogy nem tesz semmit nyilvánvalóvá, nyitva hagyva direkt a kérdést.

Megszórom-e a dolgokat némi szexuális kétértelműséggel csak azért, hogy érdekesebbnek tűnjek? Dehogy. Arról, hogy mit veszek fel, vagy hogyan néz ki az albumom borítója, általában együttműködőkkel dolgozva hozok döntéseket. Általában van valami konkrét elképzelésem, hogyan akarok kinézni. Nem azért, hogy melegnek vagy heterónak vagy éppen biszexuálisnak tűnjek tőle, hanem mert szerintem királyul néz ki. Ezen túl a szexualitás szerintem szórakoztató. Őszintén megvallva ennél jobban nem szoktam átgondolni a dolgokat.

Kiemelt kép: Taylor Hill/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik