Szórakozás

Villantós jelmeze 13 millió forintba kerülhet az iskolai ügyintézőnek

Viccesnek gondolta a jelmezét, de sokan nem nevettek, lehet, ő sem fog.

A Broward megyei köziskolák beszerzésért és raktározásért felelős igazgatója, Mary Coker kicsit többet vállalt be a kelleténél a helloweeni bulin a Lanier James oktatási központban, ezért most 44 ezer dollár, azaz 13 millió forint értékben sújthatják fizetésmegvonással, valamint az is lehetséges, hogy lefokozzák – írta a New York Post.

A munkatársak kellemetlenül érezték magukat, és néhányan nem tudták eldönteni, hogy Cokeren volt jelmez vagy valóban meztelen

– olvasható az ellene emelt panaszban. A 46 éves nőn ugyanis úgy tűnt, mindössze egy kalap és egy fekete kabát van, alatta semmi. Ami nem teljesen volt így, mert viselt egy alsóruhát is, amin volt két kamu mellbimbó és fanszőrzet is.

WHAT IS GOING ON HERE?: Harmless Joke or Poor Judgement – You Make The CallApparently during a Halloween party at…

Közzétette: MyBlackBroward.com – 2019. november 1., péntek

A probléma azonban igazán az volt, hogy az ünnepi brunch-on nem csak felnőttek, hanem gyerekek is részt vettek. Kettő látta is a nő ruházatát. Amikor Coker felfigyelt arra, hogy nem mindenki találja viccesnek a ruházatát (bár egy videóban nagy üdvrivalgást kap), mindenkit megkért, hogy töröljék a róla készült képeket.

Egyelőre nem tudni lefokozzák-e, és többé nem a főnöke lesz jelenlegi csapatának, hanem csak az egyik tagja. Ha ez megvalósul, a fizetése alig több mint 110 ezer dollár lesz, ami majdnem 44 ezer dolláros (13 millió forintos) csökkenés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik