Szórakozás

Elbőgte magát az anya, mikor a rejtett kamerával rájött, ki lop tőle

Észrevette, hogy valaki folyamatosan elcsen pénzt a tárcájából.

A 27 éves Samantha Wood azt mondja, sírt a hálószobájában, mikor a rejtett kamerájának a felvételén meglátta, ki lop rendszeres időközönként a pénztárcájából.

A 14 éve legjobb barátja, Melissa Collier.

13 évesek voltak, mikor megismerkedtek, és nagyon hamar a legjobb barátaivá váltak egymásnak. Természetesen teljes mértékben megbízott barátjában, így mikor látta, hogy Collier a konyhájában belenyúl a táskájába, kiveszi belőle a pénztárcát, abból meg a pénzt, amit majd a melltartójába dug, teljesen összetört – írta a Mirror.

Wood azután szerelte be a kamerát, hogy észrevette a megtakarításaikat rejtő befőttes üvegből pénzt tűnt el, ahogy a 9 éves fia malacperselye is szőrén-szálán eltűnt. Gyanakodott kicsit barátnőjére az anya, ezért rendelt egy kamerát.

Akkor bukott le végül Collier, mikor barátnője fent szárította a haját, és előbbi azt mondta, csinál magának egy teát. Csinált is, csak mellette csent is az erszényéből. Utána meg úgy tett, mintha nem is történt volna semmi.

Egyedülálló anya vagyok, tudja ő is jól, hogy én is pénzhiánnyal küszködök. Ő volt a legjobb barátnőm, mindenben megbíztam benne, aztán meg lop tőlem. Olyan helyzetbe hozott, hogy még a számláimat sem tudom kifizetni

– mondta a hulli Wood a testvéreként szeretett korábbi legjobb barátjáról, akit – mint kiderült – már egy másik ügyben is meggyanúsítottak betöréssel.

Collier több üzenetet is hagyott ezek után Woodnak, akitől elnézést kért, és azt is írta, hogy „nem gondoltam volna, hogy valaha lebukok”.

A legrosszabb az egészben, hogy nem is volt szüksége a pénzre, csak akarta azt. Nem volt semmi oka ezt csinálni

– mondta még el Wood Collierről.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik