Szórakozás

Beyoncé: Szálljatok már le a petefészkemről!

Elmondta, hogy 15 éve nem hitte volna, hogy valaha magabiztosabb lesz attól, hogy kerekebb az alakja.

Beyoncé az Elle új számának címlapsztorija annak okán, hogy januárban érkezik saját ruhamárkájának, az Ivy Parknak az adidas-szal együttműködésben készült új, teljesen uniszex kollekciója.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

IVY PARK January 18

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés, Dec 9., 2019, időpont: 4:01 (PST időzóna szerint)

Ennek kapcsán interjú és készült vele, ráadásul a kérdéseket rajongóktól kapta. A világsztár elmondta, hogy ami a legjobban felidegesíti, az a folyamatos találgatás arról az interneten, hogy éppen terhes-e. Erre a válasza:

Szálljatok már le a petefészkemről!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ELLE Magazine (@elleusa) által megosztott bejegyzés, Dec 9., 2019, időpont: 5:23 (PST időzóna szerint)

Elmesélte, hogy ha régen azt mondta volna neki valaki, hogy majd egyszer kevesebbet fog az alakja miatt aggódni, akkor tuti nem hiszi el ezt, de most jól érzi magát a bőrében, akárhogy is néz ki éppen.

Ha valaki azt mondta volna nekem 15 éve, hogy a testem rengeteg változáson fog majd keresztül menni, amitől sokkal nőiesebbnek érzem majd magam, és magabiztosabb leszek attól, hogy kerekebb leszek, nem hittem volna el. De a gyerek és az érettség megtanított értékelni saját magamat a fizikai megjelenésemen túl, és rávezetett, hogy több jó vagyok így, akármelyik szakaszában is legyek az életemnek. A legfelszabadítóbb érzés szarni mindenre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ELLE Magazine (@elleusa) által megosztott bejegyzés, Dec 9., 2019, időpont: 5:09 (PST időzóna szerint)

Megkérdezték tőle azt is, hogy frusztrálja-e, hogy a kritikailag nagyon elismert Lemonade című albumát és a Homecoming című koncertfilmjét nem halmozták el díjakkal, annak ellenére, hogy előbbit a zenei szaksajtó szinte kivétel nélkül beválogatta az évtized lemezei közé listáikban.

Másként néz ki a siker számomra már. A vetéléseim révén rájöttem, hogy először saját magamról kell megtanulnom gondoskodni, mielőtt valaki másról próbálnék. Aztán megszületett Blue, az életcélom pedig sokkal mélyebb lett. Meghaltam és újjászülettem a párkapcsolatomban, és motiváltabb lettem önmagam megtalálásában. Elsőnek lenni már többé nem prioritás. Az igazi győzelem számomra az, ha a művészetem és az örökségem túlél engem. Azzal bőven elégedett vagyok.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ELLE Magazine (@elleusa) által megosztott bejegyzés, Dec 9., 2019, időpont: 4:57 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram / @elleusa / Melina Matsoukas

Ajánlott videó

Olvasói sztorik