Szórakozás

Komoly átalakulást mutatott be a vietnámi lány, de nem úgy, ahogy azt megszokhattuk

Itt most az a kérdés, hogy melyik az előtte és melyik az utána készített fotó.

Az internet tele van megható, nagy testalakításról szóló posztokkal. Ezek a bejegyzések rendszerint arról szólnak, hogy valaki nagy súlyfeleslegtől szabadult meg, vagy esetleg a felesleget hosszú hónapok vagy évek munkájával átalakította izommá. Olyan történetekről már viszont ritkábban hallunk, hogy valaki kifejezetten vékony emberként azért edzett, hogy sokkal vastagabb legyen.

Márpedig Trang Thi Thuy Nguyen pontosan ezt csinálta.

A streamer és Insta-személyiség pár évvel ezelőtt még csak 39 kilogramm volt, ami még épp, hogy nem esett a beteges kategóriába. 2016 után döntött úgy Trang, hogy sokkal egészségesebben fog élni, többet fog edzeni, és ami ennél is fontosabb: rendesen fog étkezni. A lány ugyanis előtte nem evett túl sokat, többek között emiatt is maradt nagyon sovány.

5 éve például még így nézett ki:

Trang nem felesleget akart felszedni magára, hanem meg akart erősödni, ezért edzeni is kezdett, két év alatt összesen 10 kiló izmot pakolt magára.

Az életmódváltás meghozta a gyümölcsét, a lány sokkal erősebb lett és ez a magabiztosság a külsején is látszik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nguyễn Thị Thuỳ Trang (@_trangthuy) on Oct 18, 2019 at 6:08am PDT

A korábban csak falatozó lány rákapott az evésre is, az Instagram-oldalán korábban megmutatta, hogy hogyan étkezik, ekkora mennyiséget korábban nem tudott volna elfogyasztani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nguyễn Thị Thuỳ Trang (@_trangthuy) on Oct 13, 2017 at 8:14am PDT

Trang jelenleg jól érzi magát a bőrében, de élete legjobb döntésének tartja, hogy elkezdett edzeni, állítása szerint valósággal megváltozott az élete és boldogabb is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik