Szórakozás

Mező Misi: Nem hiszik el, hogy én olyan autóval utazom

Gyerekként a testvéreinél sötétebb bőre miatt nem barátkoztak vele, felnőttként már furán néznek rá, ha rakodóautóval jár.

Mező Misi a következő NőComment! férfi meghívottja, a műsorban pedig szóba kerültek az előítéletek és a megbélyegzés. Ennek kapcsán a Magna Cum Laude frontembere elmesélte, hogy gyerekként mivel az ő bőre sötétebb volt, mint három testvéréé, a gyerekek nem igazán mertek barátkozni vele.

Az utcán nem barátkoztak velem a szomszédok, csak velük. Ezt édesanyám is észrevette, hogy biztos kisfiam azért, mert szép barna vagy.

Ugyanakkor annyira ez nem zavarta akkoriban, mert eléggé antiszociális gyerek volt és elvolt egyedül is. Most viszont teljesen más okból szoktak rá furán nézni az emberek. Építkezés miatt ugyanis vett egy rakodóautót, hogy ne a családit koszolja össze mindenféle limlommal, amikor pedig látják, hogy azt vezeti, hitetlenkedve szoktak rá nézni az emberek az utcán.

Annyira szoktam mosolyogni, amikor megállok egy piros lámpánál, és akkor ott ülök én melós ruhában, megyek dolgozni a házhoz, és akkor mellettem az autósok nem hiszik el. […] Nézik az autót, hogy nem hiszik el, hogy én olyan autóval utazom, pedig igen.

A teljes beszélgetést a NőComment!-ben, vasárnap délután ötkor a Spektrum Home-on lehet majd látni.

Kiemelt kép: Spektrum Home

Ajánlott videó

Olvasói sztorik