Szórakozás

Károly herceg nagyon elkezdett mozgolódni, szerinte túl sokan vannak

Az András herceg körüli botrány után a trónörökös változásokat vezetne be.

András herceg nemrég visszalépett hercegi és közéleti kötelezettségeitől, miután belekeveredett a Jeffrey Epstein-botrányba, ami okozott egy kisebb zavart a brit királyi család körül. Hogy ennek hatására, vagy ettől függetlenül és teljesen véletlenül pont most, de a Cut a Daily Mailre hivatkozva azt írja, Károly herceg, vagyis a trónörökös szeretné kicsit meghúzni a királyi családban azok számát, akik ranggal rendelkeznek. A walesi herceg állítólagos tervei közt az szerepel, hogy Andráshoz hasonlóan többeket is megfosztana a közéleti és királyi kötelezettségektől, kivéve fiait és azok feleségeit illetve gyerekeit. Vagyis maradna a szűk család, ami jelen esetben Erzsébet királynő, Fülöp herceg, Károly herceg és felesége Kamilla, illetve Vilmos, Katalin és a gyerekeik, na meg Harry, Meghan és Archie.

A Cut arról a szóbeszédről is ír, amit valószínűleg soha senki nem fog megerősíteni a család részéről, hogy valójában András nem magától mondott le, hanem a királynő „rúgta ki” őt Károly unszolására.

András yorki herceg tagadja, hogy fiatalkorú lánnyal lett volna kapcsolata
Magyarázkodnia kell, hogy miért volt jóban Jeffrey Epsteinnel.

Hogy Károly terve mikor és mennyire kivitelezhető, az egyelőre kérdéses, leginkább azért, mert egyelőre Erzsébet a monarchia feje, bár a Daily Mail arról is írt, hogy Károly állítólag már leült az apjával, Fülöp herceggel, hogy megbeszéljék a 93 éves királynő nyugdíjba vonulását. De kevés a valószínűsége, hogy erről ők fognak dönteni, nem pedig a királynő, aki 66 éve uralkodik.

Kiemelt kép: Chris Jackson/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik