Szórakozás

Brad Pitt és Anthony Hopkins is alkoholproblémákkal küzdött

Hopkins 45 éve emiatt teljesen letette az alkoholt.

Brad Pitt az Interview magazin kedvéért interjút készített kollégájával, Sir Anthony Hopkins-szal, a beszélgetés során pedig szóba került a sors. Ennek kapcsán Pitt ezt mondta:

Mostanában kezdek rájönni, hogy az igazi megbocsájtás magadnak az, amikor elkezded értékelni az összes hibát, amit elkövettél az életedben, mert bölcsebb lettél tőlük, és rávezettek valamire. Az egyik nem létezik a másik nélkül. Az életemnek abban szakaszában vagyok, amikor kezdek megvilágosodni. De egyáltalán nem mondanám, hogy ez az én érdemem.

Hopkins erre megemlítette, hogy olvasta, hogy Pittnek problémája volt az alkohollal. Pitt pedig gyakorlatilag megerősítette ezt.

Nos, úgy éreztem, nem válik a javamra, mert csak menekülés a problémák elől.

Ennek kapcsán szóba került közös filmjük, a Ha eljön Joe Black , Pitt ugyanis felidézte forgatásról azt, amikor Hopkins elmesélte neki, hogy alkoholproblémái miatt teljesen letette az alkoholt. Hopkins pedig hozzátette, hogy 45 éve nem iszik egyáltalán.

Visszaemlékezve úgy vagyok vele, hogy mekkora áldás volt, mert fájdalmas volt. Elkövettem néhány rossz dolgot. De mind okkal történtek valamilyen módon. Furcsa visszagondolni, hogy jó ég, én tényleg megtettem ezt mind. De a belső hang azt mondja, hogy vége, elmúlt, lépj tovább.

Kiemelt kép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik