Szórakozás

Róka Adrienne Görgényi Fruzsiról: Ha hülye valamihez, mondja meg

A Konyhafőnök VIP-ben továbbra sem csitulnak a kedélyek.

Már a főzőverseny pénteki adásában is együtt kellett dolgoznia Kabát Péter csajának, Róka Adrienne-nek és Vastag Csaba párjának, Görgényi Fruzsinának, de a közös munka nem volt feszültségmentes. A műsor után még Instagramon is egymásnak feszültek.

A Konyhafőnök VIP hétfői része pedig újabb vitát hozott. Róka nem igazán tudott együttműködni a csapatfeladatban és a háta mögött gyakorlatilag lehülyézte Görgényit.

A Fruzsival nem vagyunk egy hullámhosszon. Szerintem nem erős és picit rájátszik, hogy ő azt tudja, közben meg tényleg nem tudja. Szerintem nem szégyen bevallani azt, hogy ha valamit nem tudsz. Ha az alázat megvan, akkor tök jó. Ez az a része, ami nálam elpattintja a húrt. Ha hülye valamihez, akkor meg kell mondani, hogy bocsi én hülye vagyok ehhez.

De hogyan jegyzik meg A Konyhafőnök VIP versenyzői a bonyolult recepteket?
Olvasóinkban kérdések merültek fel A Konyhafőnök VIP-t látva, így megkerestük az RTL Klubot, hogy tisztázzuk ezeket.

Persze Görgényi Fruzsi is elmondta, hogy ő hogyan éli meg a helyzetet.

Adrinál teljesen feladtam, hogy bármit is kommunikáljunk már. Hogyha mond is valamit, akkor is sugárzik belőle a rosszindulat és a lenézés. Az a baj, hogy azt nem érzi ő, hogy abban a pillanatban, ahogy ilyen ellenséges, engem teljes mértékben debilizál. Onnantól kezdve úgy éreztem, hogy a gyeplő kiszaladt a kezeim közül és nem tudok egy ilyen lánnyal együtt dolgozni, aki egyfolytában kritizál.

Kiemelt kép: rtl.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik