Szórakozás

Gáspár Evelin: Nincsenek barátaim, sosem voltak

Az ATV-n futó Mondd el Tatár Csillának vasárnap esti adásában Gáspár Evelin lesz a vendég, aki beszélt arról, hogy mit jelent neki a celebség, milyen volt kamerák előtt felnőni, illetve arról, hogy miért nincsenek barátai, és miért félti annyira a magánéletét.

Gáspár Evelin simán elmondta Tatár Csillának, hogy elege van a celebekből és az ismert emberekből, akik szerinte csak azért szülnek, hogy több lájkot kapjanak meg több szponzori pénzük legyen. Szerinte a közösségi média egy fertő, amit sokáig csak önbizalomépítésre használt.

A saját valódi önmagamat ott nem adnám ki, mert ebben nőttem fel. Kiadtuk magunkat öt éven keresztül a Győzike show-ban, és tudom, hogy ez mivel jár. Nagyon nagy felelősséggel jár, ha kiadod az embereknek a valódi önmagad. Sérülhetsz. Nagyon nagyon sérülhetsz

– mondta, majd kifejtette, hogy az volt a legkeményebb számára, hogy a műsor miatt az iskolában társai elfordultak tőle, a tanárai pedig meghurcolták. Arról is beszélt, hogy nincsenek barátai, a problémáit leginkább családjával beszéli meg:

Nincsenek barátaim. Sosem voltak barátaim. (…) Hiszem azt, hogy nem mindenkinek kellenek barátok. Mivel ismert ember vagyok, a privátságra nagyon ügyelek. Ha van valami gondom, és olyan embernek mondom el, akkor ne tudja meg egész Budapest. Erre nagyon figyelek.

Kiemelt kép: Instagram/Gáspár Evelin

Ajánlott videó

Olvasói sztorik