Szórakozás

Egy vietnámi nő gondolkodás nélkül eladta a szomszéd 2 éves kislányát egy iPhone 11-ért

Az üzletet a helyi rendőrségnek sikerült megállítania – írja az Asia One.

Thai Thi Bich Hanh nagyon akart magának egy iPhone 11-et, de nem volt rá pénze, mert az 22 millió vietnámi dongba, vagyis közel 290 ezer forintba kerül. Thai ezért képes volt arra, hogy a szomszéd 2 éves kislányát elcserélje egy készülékre. A nőt november 16-án fogták el a rendőrök.

A nő a kislányra vigyázott, akinek családi helyzete finoman szólva sem volt rendezett: Thai állítása szerint a nő a szerencsejátékok rabja, az apa pedig már rég elhagyta a családot.

A kislány egyébként többnyire a nagyanyjával élt, de a szomszéd olykor átment segíteni az idős asszonynak. Thai akkor is a kislányra ment vigyázni, amikor videotelefonálni kezdett egy 29 éves, Tran Tuan Vinh nevű nővel. Tran érdeklődni kezdett a kislány után, folyamatosan azt mondta, milyen szép gyerek.

A szomszéd ezután ajánlotta fel, hogy Tran megvehetné a gyermeket, mert úgyis nehéz körülmények között nőne fel. A vevőnek tetszett az ötlet és egy új iPhone 11-et és még félmillió vietnámi dongot ajánlott fel, amit Thai el is fogadott.

Thai legközelebb, mikor ment a kislányért, azt mondta a nagymamának, hogy játszani viszi, majd egyenesen a vevőhöz, Tranhoz mentek. Miután megtörtént a csere, a kislány napokig nem ment haza, így a családja jelentette az eltűnését. A rendőrség gyorsan megtalálta Thait, aki a kihallgatás alatt bevallotta, hogy eladta a 2 éves gyereket.

A kislányt egyébként sértetlenül találták meg a rendőrök Tran, vagyis a vevő lakásán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik