Szórakozás

Testének azt a részét napoztatja, amit még a nudisták sem, ez ad neki energiát

„Gát napoztatás”, erről lesz most itt szó.

Az Instagramon nagy felhajtás kerekedett egy képből, amin a szabadban egy fiatal nő a hátán fekszik, a lábait a levegőbe emelve tartja a kezeivel, hogy azt a részét is érjék a sugarak, amelyikre alapvetően már a nap sem süt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Metaphysical Meagan (@metaphysicalmeagan) által megosztott bejegyzés, Nov 12., 2019, időpont: 9:50 (PST időzóna szerint)

A képen szereplő Meagan azt mondja, hogy minden reggelét öt perc „gát napoztatással” kezdi, ami annyi energiát ad neki, hogy már kávét sem iszik. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy sokan a napozás nélkül is hanyagolják a kávét, igaz, nem is mindenki van abban a szerencsés helyzetben, hogy a napfényes Kaliforniában éljen.

Arról is beszámolt a nő, hogy az alvásminősége is javult a praktikától, és hozzáteszi ennek a lényege nem az, hogy „napbarnított legyen a segglyukunk”. A magát „gyógyítónak” nevező Meagen állítja, 30 másodperc ebből a rítusból egyenlő annyi napfénnyel, mint ami egy egész nap ér minket ruhában, és hogy a legjobb eredményt akkor lehet vele elérni, ha reggel 7 és 9 között gyakoroljuk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Metaphysical Meagan (@metaphysicalmeagan) által megosztott bejegyzés, Okt 29., 2019, időpont: 1:07 (PDT időzóna szerint)

Szomorú történet ez, főleg ilyen esős időben, mint a mai, ráadásul az Insider odáig ment, hogy még egy orvost is megkérdezett, Dr. Diana Gall pedig azt mondta, hogy nincs arra bizonyíték, hogy a napozásnak ez a módja bármilyen hatással is lenne az életminőségünkre. A meditáció, a mindfullness (bár erről azért erősen megoszlanak a vélemények) és a D-vitamin jó a lelki és testi egészségünknek is, de nincs szükség arra, hogy a bőrünk károsodjon azzal, hogy kitesszük a napfénynek – véli Gall.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik