Szórakozás

Vegán pokol: az anyuka szörnyű dolgot csinált a lánya lakásában

Nagy balhé kerekedett egy egyszerű sütésből – írja a brit Mirror.

A fél internet abban a családi vitában próbál állást foglalni, amiben egy anya egyszerű reggelijét sértőnek, sőt, tiszteletlennek tartják a vegánok. Történt ugyanis, hogy egy fiatal lányt meglátogatta az édesanyja és remekül érezték mindketten magukat egészen az ominózus reggeliig. Egy reggelen a vegán életmódot követő lány arra kelt, hogy az egész lakás bűzlik a sült szalonnától.

Ebből aztán akkora veszekedés lett, hogy az egész látogatás pokollá változott.

A lány elég érzékeny ezekre a dolgokra, nagyon figyel, hogy semmilyen állati eredetű táplálékot ne vigyen be a szervezetébe, az életét is így rendezte be. Az édesanya nagy valószínűséggel nem akart ártani a lányának, de a számára egyszerű reggeli a gyerekének egy tiszteletlen, szemét húzásnak bizonyult.

A sztorit egyébként maga a lány posztolta ki a Facebookra, a bejegyzésben pedig arra kéri az ismerőseit, hogy küldjenek neki pozitív energiákat, mert elképesztően ideges.

A Mirror és a Daily Mail blogja szemezgetett a kommentek között is, a legtöbben egyetértettek a lánnyal, sokan azt hangoztatták, hogy a lány már felnőtt és ő dönti el, hogy a lakásában sülhet-e bacon vagy sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik