Szórakozás

Kárpáti Rebeka egy Balin lazulós képpel kérdezi a követőitől, hogy milyennek tartják

Nem tudja, hogy mennyire megy át az Instagramon az igazi személyisége.

A modell azon mélázott el, hogy a követői vajon milyen embernek tartják őt, ezért rá is kérdezett egy posztban.

Mormicolós poszt: Néha azon gondolkozom, hogy Ti milyennek láttok engem, akik személyesen nem, csak itt “találkoztok” velem az Instagramon, vagy a TV képernyőjén keresztül, esetleg újságcikkekben… Mekkora felelősség, hogy mit mikor hogyan osztasz meg… mit mutatsz meg magadból és mit nem… :) Ez hogyan csapódik le Bennetek, annak a 167.000 embernek (ami számomra hihetetlen… nagyon Hálás vagytok Nektek) akik követtek…

– kezdte Kárpáti Rebeka.

Az instagram egy képeskönyv, egy mini napló, egy blog, egy modernkori “magazin”, és a hobbi mellett nem titkolt munka platform is. Szerintetek mennyire jön át a valós én (úgy általánosságban) az Instagramon keresztül? Volt olyan akit megismertetek és teljesen megváltozott a véleményetek pozitív vagy negatív irányba? Mi a véleményetek erről az egészről? Szívből kíváncsi vagyok a gondolataitokra. ( A kép még Balin készült teljes nyugiban… lebarnulva, kipihenve, egy helyi ultrafinom licsis sörrel. Bár lennék ott megint.:)

A mély gondolatok jegyében pedig a kommentelők meg is írták neki, hogy szépnek tartják és azt is gondolják, hogy kedves. Habár az utóbbi minden bizonnyal csak megérzés, hiszen továbbra sem találkoztak vele személyesen.

Új pasija van Kárpáti Rebekának
A modell-influenszer Kárpáti Rebekát élő adásban hívták randira, össze is jött a sztárfodrásszal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ʀᴇʙᴇᴋᴀʀᴘᴀᴛɪ (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés, Nov 26., 2019, időpont: 1:24 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@rebekarpati

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik