Szórakozás

Egyetlen férfi örül ennek a randiappnak

A 31 éves, greensborói Aaron Smith egy olyan tárkereső applikációt fejlesztett ki, amivel neki igazán jó esélyei vannak társra lelni.

Sokfajta társkereső alkalmazás létezik, mint például a Tinder, ahol balra vagy éppen jobbra húzással lehet eldönteni, hogy ki tetszik nekünk, ahogy pedig mások eldöntik, tetszünk-e nekik. Egy ilyet fejlesztett ki a fiatal férfi is, aki szembesült ezeknek a hátulütőjével:

A legnagyobb probléma a többi app-pal, hogy az én arcom nem szerepel bennük kiemelt helyen

– nyilatkozta Aaron Smith a WFMY-TV-nek, amit a Newsweek idézett. És akkor mi a megoldás?

Ő az egyetlen férfi, aki regisztrálni tud(ott) rá.

„A Singularityt mobil eszközökre fejlesztették az egzisztenciális kétségbeesés állapotában” – olvasható a honlapján, de Smith reklámot is készített hozzá, amelyben azt mondja:

Az online társkeresés évről évre egyre képtelenebbé válik. Persze találkozhatsz emberekkel régimódian, ha kimész az utcára, de az meg úgy tűnik, túl sok munkával jár.

Mint mondja a reklámban, így marad az egyre borzasztóbb online társkeresés, aminél kéne, hogy legyen jobb megoldás, de nincsen. Itt van viszont a Singularity alkalmazás.

A legutóbbi személyiségelemzési gépi tanulási technológia felhasználásával, a Singularity számtalan órát takarít meg azzal, hogy csak velem lehet match-cselni benne

– állítja a férfi a videóban. Szóval, ahogy a Tinderrel, itt is lehet jobbra húzni, ha valaki tetszik, balra, ha valakit inkább kihagynánk. Mondjuk itt csak Smith-t, ha meg nem tetszik, jön a következő Smith-fotó.

Azért különlegessége is van az alkalmazásnak. Van benne például egy „fekete lyuk-gomb”, aminek a megnyomása után egy „vérfagyasztó sikoly hallható, hogy hová is jutott az életed”.

És ne aggódj, ha véletlenül elmentél a jövőbeli férjed profilja mellett, a többi is eléggé ugyanaz. Szóval, mire vársz? Találd meg álmaid Aaron Smith-szét!

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik