Szórakozás

Pénisznövelő masszázzsal lendítené fel a turizmusát Indonézia

Mert minden gondra akad valami természetes gyógymód.

Szokatlan területen aknázná ki rejtett erőforrásait az indonéz kormány, számolt be róla a Vice. Indonéziában az alternatív gyógyászat szinte mindenre megoldással szolgál, amivel csak orvoshoz lehet fordulni, szinte minden nyavajára van egy olyan hétköznapi megoldás, ami a helyi hiedelmek szerint megoldással szolgál a problémára. Ebbe a halmazba beletartozik a pénisznöelés is, ami a helyiek szerint speciális maszírozással tényleg elérhető.

Pontosan ebben látta meg a lehetőséget az ország egészségügyi minisztere, Terawan Agus Putranto, aki szerint össze lehetne kötni a kellemeset a hasznossal, és a pénisznövelő masszást nem csak a helyieknek kellene szolgáltatni, hanem jó pénzért az Indonéziába látogató turistáknak is.

Népszerűsíteni kell a tradicionális gyógyászatot a turizmus területén. Hihetetlen gyógynövényiparunk van, amiről Indonézián kívül senki nem tud

– mondta Putranto a helyi médiának.

Kiemelkedő szolgáltatásként megemlítette a Tongkat Alit (egy levél, ami állítólag fokozza az atlétikai teljesítményt), a Purwacenget (ez egy viagra-szerű anyag) és a Mak Erotot, vagyis a pénisznagyobbító masszázst.

Ha jól adjuk elő, akkor a külföldiek özönleni fognak.

Bár az ötlet elsőre őrültségnek tűnik, abban mindenképp igaza van Putrantónak, hogy Indonézia a világ egyik legnépszerűbb olyan turisztikai célpontja, amit az emberek elsősorban gyógyászati célokkal keresnek fel, így valóban megérné az államnak nagyobb hangsúlyt fektetni a különböző gyógyászati szolgáltatásokra. Meglehet, hogy az ország hamarosan nem pusztán a gyógyászatáról, hanem konkrétan a pénisznagyobbításról is messze földön híres lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik