Szórakozás

ByeAlex: A nő akkor a legértékesebb, ha jó családanya és jó feleség

Nem akarja, hogy a leendő felesége karriert építsen.

Az X-Faktor mentorával Lovász László beszélgetett, az interjú során pedig rengeteg témát körbejártak. Többek között azt is, hogy ByeAlex mit tart ideális családmodellnek.

Én nagyon konzervatív vagyok a négy fal között. Én hozom a pénzt, karrier, mit tudom én, a feleségem nem dolgozik. Ő boldog, jár edzeni, vásárolgat, vigyáz a babákra, főz, megyünk nyaralni, amit akar

– mondta a zenész, aki nem érezné magát férfinak, ha párjának dolgoznia kéne.

Az a baj, hogy mindegyik többre vágyik. Akarják ezt is, de azért szeretnének 0-24-ben karriert építeni, mert különben értéktelenek. Pedig szerintem a nő akkor a legértékesebb, hogy ha jó családanya és jó feleség. Nekem ez az érték. Ha a feleségemnek alkalmazottnak kellene lennie valahol, úgy hogy én dalszerző vagyok és tévében szerepelek, tehát alapvetően jó egzisztenciám van és ha mégis ide kerülne a sor, akkor kudarcot vallottam az életemben.

ByeAlex, miután kezébe adtak egy babát: Nagyon para, nekem is kell egy
ByeAlex kezébe nyomtak egy babát, ez volt a reakciója.

Mindezek ellenére ByeAlex a céltudatos nőket szereti, ezért nem is tudja, hogy megtalálja-e az ideális partnert.

Egyébként én az erős nőket szeretem, akiknek van tartásuk, okosak, szorgalmasak. Nem szeretem a bénákat meg az ingyenélőket. De az előbbi nyilván szereti, ha saját privát szférája van meg karrierje és nem csak a mi van. Szóval ez nem tudom, hogy fog működni a jövőben, lehet hogy sehogy.

Kiemelt kép: Viasat3

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!