Szórakozás

John Mayer Instagramon cikizte exe, Taylor Swift dalszövegét

Ott volt mellette a szám remixén szerepelő Shawn Mendes is vele, hogy még kínosabb legyen.

John Mayernek van egy Instagramos live show-ja, ahol gyakran hírességekkel dumál, a Current Mood legutóbbi adásában pedig Shawn Mendes volt a vendég, akinek éppen kiadott egy remixet Taylor Swifttel utóbbi Lover című számához. Amikor szóba került ez, a Teen Vogue szerint Mayer elkezdte cikizni a dal kezdő sorát arról, hogy a szerelmével kint hagyhatják januárig a karácsonyi fényeket.

Taylor nem normális. Mindenki kint hagyja a karácsonyi fényeit januárig. Ó, ne már, tényleg kint hagyhatjátok? Mert általában én már december 29-én leszedem. Kint hagyhatjuk a karácsonyi fényeket januárig. Aztán január 5-én leszedjük. Aztán belerakjuk egy dobozba, aztán rányomunk egy karácsonyi világítás címkét. Aztán levisszük a pincébe decemberig. Wow, ez aztán az őrült szerelem, szó se róla.

Annak, hogy a zenész Swift szövegén gúnyolódik, az az extra érdekessége, hogy Mayer 2009 végétől 2010 elejéig együtt volt Swifttel és állítólag róla szól annak Dear John című száma. Természetesen a Swift-rajongók nem fogadták jól a dolgot ennek fényében, sőt, Mendes-ben is csalódtak, aki csak ott ült kínosan, és nem szólt semmit.

Kiemelt kép: Scott Legato/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik