Szórakozás

Az internet meggyőzte magát arról, hogy Bella Hadid haragszik Selena Gomezre

Mindenki felcsapott detektívnek, gyorsan kizárva minden egyéb lehetséges okot.

Bella Hadid és Selena Gomez között ha nem is dráma, de volt némi kellemetlenség, ugyanis Gomez egy ideig Hadid exével, The Weeknddel járt, a rajongók pedig kiszúrták, hogy a két híresség kikövette egymást Instagramon, ami gyakorlatilag a vatikáni füstjele annak, hogy két híresség szakított, vagy éppen összevesztek valamin.

Viszont ebben a hónapban Gomez bekövette újra Hadidot, ami amolyan jele volt annak, hogy bármi nézeteltérés is volt köztük, az már valószínűleg a múlté.

Aztán az történt, hogy Hadid felrakott Instagramra egy képet, Gomez kommentben megdicsérte, Hadid meg törölte a posztot.

Az internetnek meg több se kellett, hogy összekösse a két dolgot, mert annak sokkal több értelme volt szerintük, hogy egy celeb azért törölt egy fotót magáról, mert egy ember megdicsérte alatta, akire valószínűleg haragszik, amint bármi másnak.

Fotó: Elle / Instagram

Gomezhez is eljutott ez az egész, aki csak azzal kommentálta, hogy sajnálja, hogy törölte Hadid a fotót. Bár nincsenek igazán kézzel fogható bizonyítékaink rá, az általában megbízható belsős infókat szerző TMZ úgy tudja egy bennfentestől, hogy a két híresség találkozott nemrég egymással, hogy tisztázza ezt az egész félreértést, amibe az internet belehajszolta őket, és igazából nincs közöttük semmi feszültség. De Instagramon egy, az Elle által screenshotolt privát poszt alatt Gomez elmondta, hogy az égvilágon semmi baja nincs a szupermodellel, csodálatos embernek tartja, és ez az egész egy félreértés.

Fotó: Elle / Instagram

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik