Szórakozás

A$AP Rocky új egyenruhát tervez a svéd börtönnek, ahol fogva tartották

Decemberben vissza is tér Svédországba fellépni.

A$AP Rocky a nyáron verekedésbe keveredett Stockholmban, az ügy lezárultáig, nagyjából egy hónapon keresztül pedig egy svéd börtönben kellett várnia az ítéletre. Végül az ítélet kihirdetése előtt hazautazhatott, csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Éppen ezért meglepett mindenkit, hogy a rapper még az év vége előtt visszatér a svéd fővárosba, elsütve a nyilvánvaló Stockholm-szindrómás poént a dolog kapcsán. A koncertje bevételeinek egy része egyébként egy bevándorlókat segítő nonprofit szervezetnek fog menni, ő maga a gázsijának többségével szeretne rabokat és börtönreformot segítő szervezeteknek felajánlani.

Mi több, bár egyelőre még nem érkezett válasz az országból, felajánlotta a Kronobergshäktet nevű börtönnek, ami fogva tartotta őt, hogy tervez és készít a raboknak új egyenruhát, számol be róla a Forbes. A rapper ezt egy nyilvános beszélgetésen árulta el, ahol a Summit kiadójával beszélgetett.

Megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni, szeretnék minél többet alkotni és bátorítani bárkit, aki utánam jön, hogy jobb legyen.

A sztár ezzel próbál köszönetet mondani svéd rajongóinak, akik támogatták a kellemetlen svéd kalandja során.

Amikor átmentem ezen az egészen, folyamatosan tévét néztem, és láttam, mennyi szeretetet kapok a svéd rajongóimtól, és szeretnék ebből valamennyit viszonozni.

Kiemelt kép: Steven Ferdman/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik