Szórakozás

Valami fura dolog történik Lady Gagával, ennek pedig nagyon örülünk

A Csillag születikben látott Oscar-díjas teljesítménye után viszonylag keveset hallunk Lady Gagáról, ami önmagában nem baj, hiszen simán lehet, épp csak erőt gyűjt a következő nagyobb projektjére. Viszont a közösségi médiában eléggé aktív, főleg a saját Twitter-oldalán, ami bizonyos értelemben szórakoztató is tud lenni. De épp olyan különös is. Összeszedtük nektek, miért tűnik úgy, mintha Gaga épp megtrollkodná a teljes internetet.

Augusztusban ledobott egy f betűt a Twitteren, aminek semmi értelme nem volt.


A valódi furcsaságok valahol október elején-közepén kezdődtek, mikor kiírta, hogy következő albumát ADELE-nak fogják hívni, ami az énekesnő Adele-ra utalhat. Hogy ez most vicc, szarkazmus vagy valami más, azt Lady Gaga követői sem tudták eldönteni.

Később egy tőle szokatlan poszttal jelentkezett: megkérdezte követőitől, mi az a Fortnite, ami amúgy a világ legnépszerűbb videojátéka jelenleg.


Ezt egy újabb gamer-világot érintő poszt követte, amikor arról érdeklődött, ki az a Ninja. Utóbbi amúgy egy művésznév, tulajdonosát Tyler Blevinsnek hívják, aki azzal keres pénzt, hogy videojátékokkal játszik a hét legtöbb napján. Emellett nyilván influenszerkedik is bizonyos szinten.

via GIPHY

Ezek után kiírta, hogy a hírnév szerinte „börtön”. Ennek sem volt semmilyen előzménye, de ami problémásabb, magyarázata sem.


Majd egyik posztjában megjelölte Lizzót, és azt írta:

Csináltam egy DNS-tesztet, amiből kiderült, hogy 100%-ig olasz vagyok.

via GIPHY

A gasztronómia felé is eltévedt, ki tudja, miért.

Tud az ember túl sok kínai brokkolit enni?


Aztán a jakuzzijában aludt, ráadásul egy úszógumin:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés, Okt 15., 2019, időpont: 10:34 (PDT időzóna szerint)

Október 17-én felköszöntötte Drake-et, holott a rapper 24-én született.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés, Okt 16., 2019, időpont: 3:02 (PDT időzóna szerint)

via GIPHY

Repülőről is posztolt, miután végigkoncertezte egész Las Vegast. Szerinte illegálissá kéne tenni a tizenegy napnyi Las Vegas-i tartózkodást.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés, Okt 27., 2019, időpont: 2:53 (PDT időzóna szerint)

Nem csoda, hogy kifeküdt a repülőn, előtte pár nappal ugyanis lezuhant a színpadról. Koncert közben felhívta a színpadra egyik férfirajongóját, akinek beleugrott az ölébe. A srác azonban nem igazán bírta el az énekesnőt, így lebukfenceztek a nézőtérre.

Majd unikornisjelmezben rohant keresztül egy kaszinón, erről Instagram-sztorizott is.

Nekünk egyébként tetszik ez az irány, pláne úgy, hogy az elmúlt időszakban az egyetlen izgalmat maximum az jelentette vele kapcsolatban, ha Irina Shayk valahol csúnyán nézett BÁRMIRE – így a fél világ egyből asszociálhatott Bradley Cooper és az énekesnő állítólagos viszonyára.

Szóval, helló újra, Gaga!

via GIPHY

Kiemelt kép: Instagram.com/ladygaga

Ajánlott videó

Olvasói sztorik