Szórakozás

Selena Gomez beszólt Justin Bieber menedzserének

Scooter Braun nem adott engedélyt rá, hogy Swift a legnagyobb slágereit játszhassa egy díjátadón.

Nyár végén kitört a celebháború, miután Taylor Swift életműve jogainak nagy részét az a Scooter Braun kaparintotta meg, aki amellett, hogy Justin Bieber és számtalan másik nagy sztár menedzsere, megvásárolta Swift volt kiadóját. Kettejük kapcsolata pedig kicsit sem rózsás. Az ügyet itt göngyölítettük fel:

Taylor Swift miatt kitört a celeb polgárháború, de nagyrészt igaza van
Ha leszámítjuk a piti drámát, akkor nagyon fontos problémára hívta fel a figyelmet.

Most újabb fordulat történt, ugyanis Taylor Swift fellépett az American Music Awards-on, ahol az évtized előadójának választották. A gála előtt viszont arról írt nyilvános posztot, hogy szeretett volna egy rövid dalcsokort előadni a legnagyobb slágereiből, de Scooter Braun jelezte, jövő évig nem teheti meg jogi okokból. Leginkább azért, mert tévéfelvétel készül róla, nem csak egy sima koncert, éppen ezért koncertfilmet se adhat ki egyelőre.

A volt kiadója válaszként jelezte, hogy nem tiltottak semmit, csak nem járultak hozzá, hogy a régi zenéjével promózza az új zenéjét, ha nem származik belőle bevételük, ami gyakorlatilag ugyanazt, amit Swift mondott, csak másként megfogalmazva, írja az E! Online.

Swift országos barátnője, Selena Gomez is beszállt a dologba egy Instagram-sztorival, amiben beolvas Braunnak. A dolog extra érdekessége, hogy Braun az exének, Biebernek a menedzsere kezdetektől, így valószínűleg személyesen is nagyon jól ismerheti a sztármenedzsert.

Rosszul vagyok ettől és feldühít. Nem érdekel, ha lesznek következménye, ez a véleményem. Önzésről, manipulációról, meg hatalomról szól ez. Senki másra nincsen figyelemmel. Nulla tiszteletet a barátom szavai iránt, amiket 14 éves kora óta írt a hálószobájában. Megloptad és eltiportad korunk egyik legjobb dalszerzőjét, megfosztva a lehetőséggel, hogy a zenéjét együtt ünnepelhesse rajongóival szerte a világon.

Kiemelt kép: Christopher Polk/TAS18/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik