Szórakozás

A John Lewis elnézést kért „felkavaró” minisárkánya miatt

A Jégvarázs mindent behálózott, nincs visszaút.

Itthon elsőként láthattátok nálunk az új John Lewis-féle karácsonyi reklámot, ami egy minisárkányt, Edgart helyezte a középpontba. Mint kiderült, Budapesten forgatták a reklámot, 100 fős statisztaállománnyal.

Rögtön másnap bajba is került a cég, ugyanis sűrű elnézéseket írtak saját Twitter-fiókjukon nézői véleményekre, bukkant rá a LADbible.

Ugyanis a tévé előtt ülő gyerekek egy része megrémült az aranyos figurától, tekintve, hogy sokszor tüzet okádott.

A JL marketingcsapata lépett az ügyben, szinte egyesével végigvették a kommenteket, majd válaszoltak. Egy anyuka például elmesélte, hogy kisfiát nagy szomorúsággal töltötte el, hogy a sárkány elolvasztotta Olafot (a Jégvarázs hóember szereplőjét – a szerk.).

Ó, sajnálattal halljuk, hogy a kicsinek nem tetszett Edgar. Csak Olafot szerette volna megölelni. Lesz is hozzá egy-két szavam! Remélhetőleg, átgondolja mit tett, különben Elza (a Jégvarázs másik főszereplője – a szerk.) beállítja a sarokba!

Akadtak persze cukibb kommentek. Egy nőnek nagyon tetszett a reklám, sokat sírt miatta, erre a kutyája odafeküdt hozzá, minden okés-e vele.

Aww, Jenni, ez annyira cuki! Micsoda fantasztikus kutyusod van! Olyan szeretetteljes, akárcsak Edgar!

Egyébként mindenfajta kommentre válaszolgattak, akadt olyan, akinek a zene nem tetszett. Megmondták neki, hogy sajnálják, ez van.

Kiemelt kép: Instagram.com/johnlewisandpartners

Ajánlott videó

Olvasói sztorik