Szórakozás

Kisteleken találtak rá az 1000 kilométerre, egy esküvőn elengedett lufira

Vágó Zsuzsanna talált rá az egyik léggömbre, de nem tudott németül, ahogy azt sem, mi van a kártyára írva. Rengetegen siettek a segítségére.  

Október 11-én kelt egybe Melanie és Marius Leeb Stuttgartban. Az esküvő részeként a stuttgarti tévétoronyból, 150 métert magasságból a 65 vendég egy-egy lufit engedett fel, amikre az ifjú párnak címzett jókívánságokat tartalmazó kis kártyák voltak rögzítve. Az egész lényege az, hogy aki megtalálja valamelyik léggömböt, az küldje vissza a házaspárnak, hogy a jókívánság.

Egy nappal később találtak rá az egyik rózsaszín lufira. Méghozzá Kisteleken, az esküvőtől 1000 kilométeres távolságban, egy réten, nem messze Vágó Zsuzsanna otthonától – írta a Suttgarter Nachrichten.

A lufit azonnal megmutattam a családomnak, mindenki nagyon izgatott volt

– nyilatkozta a lapnak Vágó, de nem tudta, hogyan értesíthetné erről a párt, ugyanis nem tud németül, ahogy azt sem, mi áll a levelezőlapon.

Ezért posztolt róla képeket a Facebook-oldalán, és kérte, hogy aki tudja, ossza meg, hogy sok boldogságot kíván Leebéknek.

Ma találtam a lucerna földben legelészet. Németországbol jött Stuttgart 70597 Sonnenbühl 26. Ha valakinek van kint…

Közzétette: Zsuzsanna Vágó – 2019. október 12., szombat

Az internetezők pedig a segítségére is siettek, mintegy 4200 alkalommal osztották meg a posztot, és el is ért a hír a házaspárig.

Legalább 100 üzenetet kaptunk Magyarországról

– mondta a lapnak Melanie Leeb, aki azt is hozzátette, hogy természetesen nagyon örültek ezeknek, „de egy bizonyos pont után ez már túl sok volt”.

Azóta a bali nászútjáról hazatért a Leeb házaspár, ahogy a kártya is Stuttgartba. Miután Vágó Zsuzsannának lefordították barátai a lapon található mondatokat

Visszaküldtem elsőbbségivel, és csatoltam hozzá még egy képeslapot Kistelek legszebb épületeiről és szobrairól

És tényleg gyorsan visszaért a lap, az volt az első, amit Leebek megkaptak, később még kettőt adtak fel nekik Bajorországból, nagyjából onnan, ahonnan a pár várta, hol lyukadnak majd ki a lufik.

Állatokat ölnek a szabadon engedett lufik
A műanyagot megeszik, a lufi zsinórjába beleakadnak, megfojtja őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik