Szórakozás

Különleges ajándékot kapott a baba, aki egy szórakozóhely táncparkettjén született

Az O’Club nevű szórakozóhely táncparkettjének kellős közepén adott életet gyermekének egy fiatal nő hétfőn hajnalban, a franciaországi Toulouse-ban – írja a Buzz című ír hírportál.

Az eset hajnali fél hatkor történt, amikor a hely már éppen bezárt. Az anya egy 19 éves nő, akinek a személyzet segített világra hozni a gyermekét. Az O’Club üzletvezetője a La Depeche című helyi lapnak azt mondta, már alig voltak a klubban, mindenki hazafelé készülődött, amikor a személyzet egyik tagja kopogtatott az irodája ajtaján, és azt mondta neki, sürgősen menjen a tánctérre.

Akkor már látszott, hogy a baba perceken belül megszületik. A személyzet egy tagja hívta a mentőket, a diszpécser folyamatosan mondta, mikor, mit kell tenniük a mentőautó megérkezéséig. Az üzletvezető szerint az anya nem esett pánikba, de azért eléggé aggódott. A mentők végül kórházba szállították a fiatal anyát és gyermekét. A menedzser azt mondta, büszke a csapatára, amiért mindannyian hidegvérűek tudtak maradni, és egy csapatként, összedolgozva oldották meg a helyzetet.

Az üzletvezető úgy tudja, a fiatal terhes nő azért volt a klubban, mert magánéleti problémái voltak, és az egyik barátnői úgy gondolták, azzal vidítják fel, hogy még utoljára kimozdulnak, mielőtt megszületik a baba. A nő nem ivott alkoholt, és azért maradt záróráig, mert már nagyon nehezen mozgott.

Az O’Club közleményben jelentette be, hogy a táncparketten született baba, az élete végéig, bármikor ingyen mehet be a klubba.

(Kiemelt kép: Facebook / OClubtoulouse)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik