Szórakozás

Nem elégedett a kártérítéssel az angol férfi, aki trágár üzenetet kapott a KFC-től

Trágár üzenetet nyomatattak a szószos dobozokra, aztán lekezelően bántak a panaszos vendéggel.

A munkahelyéről szaladt ki ételért a közeli KFC-be a 37 éves Karl Cooper az angliai Chesterfieldben. Az ételt elvitelre kérte, ezért csak később vette észre, hogy a szószos dobozok címkéin az áll, hogy „shitface” (tükörfordításban: szararc) – írja a Sun című brit bulvárlap.

Cooper azt mondja, a felirat azért esett neki nagyon rosszul, mert nem érzi, hogy bármivel is rászolgált volna. Húsz szárnyat rendelt, szószt, és káposztasalátát, mégis húsz percen át váratták. Neki azonban egy rossz szava sem volt, nem reklamált, így nem érti, miért gondolta róla a KFC egyik alkalmazottja, hogy szararc.

A férfi Facebook-üzenetben küldött a KFC-nek egy fotót a dobozokról, és megírta, hogy azokat épp most kapta az egyik éttermükben. Az étteremlánc elnézést kért és felajánlottak Coopernek egy 10 font (kb. 3900 forint) értékű kupont.

Cooper azonban ezzel nem volt elégedett. Azt mondja, lehet az üzenetet nem is neki szánták, ő mégis megbántva érzi magát, különösen, mert szerinte a panaszát lekezelően próbálta meg orvosolni az étteremlánc. A férfi azt mondja, nem fogja felhasználni az utalványt, sőt, többé nem is megy KFC étterembe.

Miután a furcsa ügy elérte a brit sajtót is, a KFC szóvivője közölte, minden valószínűség szerint csak egy ártalmatlan tréfáról van szó, de fel fogják venni a kapcsolatot Cooperrel, hogy kiengeszteljék.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik