Szórakozás

A CIA központjában Pénisz ügynököt kereső nő feltűnt Obama otthonánál is

A volt elnöknél nem tudni, kit keresett.

Még májusban őrizetbe vették az 58 éves Jennifer G. Hernandezt, mert többször is engedély nélkül lépett be a CIA főhadiszállására. Először, mikor megkérdezte egy őr, hogy mit keres ott, azt mondta egy toborzásra érkezett, de mikor az őr megbizonyosodott róla, hogy ebből semmi nem igaz, felkérte, hogy távozzon. Hernandez azonban nem adta fel, és az első április próbálkozása után, májusban is háromszor megpróbálkozott bejutni, utolsó alkalommal már nem toborzással indokolta, miért akar bemenni, hanem azzal, hogy beszélnie kell „Pénisz ügynökkel”. Újból kérték tőle, hogy távozzon, de a nő nem szállt fel a kiérkező buszra, ezért letartóztatták.

A nő ezek után abbahagyta a CIA központjába való látogatásokat, feltűnt azonban a korábbi elnök, Barack Obama házánál. Ezt pedig nem kellett volna, ugyanis bíróság elrendelte, hogy tartsa magát távol a kormányzat intézményeitől – írta a wtop.

Megpróbálták nála elérni, hogy ne kerüljön bírósági tárgyalás elé az ügye, de Hernandez nem egyezett bele, mert elmebajra hivatkozva szeretné, ha nem tartanák bűnösnek. Ennek ellenére kirendelt ügyvédje, az ügyészség is azt szeretné, ha bíróságon kívül sikerülne megegyezniük.

Kiemelt kép: Brooks Kraft LLC/Corbis via Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik