Szórakozás

Chris Evans rendszeresen a visszavonuláson gondolkodik

Scarlett Johanssonnak elmondta, hogy párhavonta abba akarja hagyni.

A Variety a fontos díjátadók idején rendre leültet párba sztárokat, akik esélyesek a jelölésekre, hogy interjúztassák le egymást. Most az Oscarhoz közeledve ismét párba állított pár nagyobb nevet, és adta magát, hogy a Marvel-filmek két sztárját, Chris Evans-t és Scarlett Johanssont társítsa. Evans a Tőrbe ejtve című filmért, Johansson pedig a Házassági történetért és a Jojo Nyusziért egyaránt esélyes jelölésre. A beszélgetés egy pontján pedig Evans elmondta, hogy rendszeresen eldönti, hogy visszavonul.

Mindig néhány hónap után eldöntöm, hogy végeztem a színészettel. Lassan már évtizedek óta csinálom ezt. Mindig a visszavonuláson töröm a fejem, de amúgy szeretem csinálni.

Azt is finoman jelezte, hogy a jövőben valószínűleg kevesebbet láthatjuk majd mozikban, cserébe szeretne minél többet sorozatozni.

Most tévézni akarok, az ottani kreatív elméknek picit több a szabadságuk. Néha az az érzésem, hogy a filmeket mindig elárasztják a megjegyzések a stúdiótól, aztán hirtelen abból, ami egyszer egy eredeti ötlet volt, végül egy közös megegyezéses valami lesz, ami senkinek se a kedvenc filmje, de mindenkinek az egész okés filmje. Szerintem ezért kezdtek el az emberek elfordulni a mozitól és a streaming szolgáltatások felé fordulni, mert azok valóban innovatívak.

Kiemelt kép: Phillip Faraone/Getty Images, WIRED

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik