Szórakozás

T.I. évente orvossal ellenőrizteti lánya szüzességét

Elkíséri az orvoshoz is, hogy biztosra menjen.

Nehéz ezt kevésbé bizarrul megfogalmazni, de T.I. szó szerint minden évben elcibálja szerencsétlen lányát a nőgyógyászhoz, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a szűzhártyája még érintetlen. Kedden egy podcastben beszélt erről teljesen büszkén és bátran, írja a BuzzFeed. Pedig eredetileg csak azt kérdezték tőle, hogy szokott-e beszélne vele a szexről.

Nemcsak beszélünk, de van egy éves közös utunk is mindig a nőgyógyászhoz, hogy megvizsgálják a szűzhártyáját. Igen, el szoktam menni vele.

Ezután elmondta, hogy a 16. születésnapja után szerencsétlen lányát egy cetli fogadta az ajtaján, hogy reggel mennek nőgyógyászhoz. Az egész sztori pedig minden egyes mondattal csak egyre betegesebb lett.

A doktor nagyon professzionális. Mindig elmondja, mi szükséges, hogy megoszthasson velem információt, közlöm Deyjah-vel, hogy alá kell írnia valamit, hogy közölhessenek velem információt, akad-e valami, amiről nem szeretné, ha tudnék. Aztán mondom az orvosnak, hogy látja, semmi akadálya.

Nem mintha kellett volna, de a rapper elmondta, hogy mindig elmondják neki, hogy tudnia kell, a szűzhártya nem csak szextől sérülhet, hanem lovaglástól, sporttól, meg biciklizéstől is, meg mindenféle fizikai tevékenységtől. Ő erre ezt szokta felelni:

Nézze, Doki, nem lovagol lovon, nem biciklizik, nem játszik semmilyen sportot. Csak nézze meg a szűzhártyáját, kérem, és mondja el, hogy mire jutott.

T.I. végül büszkén kijelentette, hogy a 18 éves lányának még mindig érintetlen a szűzhártyája, ami egy olyan információ, amit nemhogy nekünk, de T.I.-nak se kellene tudnia feltétlenül.

via Gfycat

Kiemelt kép: Paras Griffin/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik