Szórakozás

Timothée Chalamet úgy ugrált Kid Cudi koncertjén a színpadon, mintha nem lenne holnap

A koncert résztvevői nem látták jönni a dolgot.

Timothée Chalamet és Kid Cudi gyakorlatilag a szemünk láttára lettek egymás hódolóiból barátok. Az egész még tavaly kezdődött, amikor egy felhasználó kérdésére válaszolva Twitteren a rapper elmondta, hogy a Szólíts a neveden sztárja a kedvenc művésze jelenleg.

Természetesen Chalamet majd kiugrott a bőréből, hisz óriási rajongója Cudinak, még a hírnév előtt tinédzserként fotózkodott is vele rajongóként.

Ebből aztán az lett, hogy a két sztár elkezdett egyre többet együtt lógni, többek közt a rapper születésnapi szűk körű vacsoráján is ott volt. Sőt, a fiatal színész filmjének, a Netflixes V. Henrik díszbemutatójára is elkísérte őt a hétvégén.


Most Kid Cudi a ComplexCon egyik sztárfellépője volt, Chalamet pedig előadta Common intróját a Man On The Moon című albumához, majd amikor elindult az első szám, együtt ugrált Cudival és a számon közreműködő Pusha T-vel a Feel The Love című szám alatt. A koncert résztvevői valószínűleg nem látták jönni az egészet. Érik ezek után a közös szám. A lenti poszt Instagramról egyébként lapozgatós, a végén látható Chalamet intrója.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Here is Timothée Chalamet performing Common’s intro from MAN ON THE MOON then mobbing on stage with Pusha-Ton and Kid Cudi…prob one of the hardest concert intros ever shit

Frazier Tharpe (@the_summerman) által megosztott bejegyzés, Nov 2., 2019, időpont: 8:24 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Stefania D’Alessandro/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik