Szórakozás

Kanye West új ruháit látványosan Paintben dobták össze 5 perc alatt

Megvennél egy pulóvert 50 ezerért, amin van egy kör és egy ovális?

Kanye West kiadott egy gospel lemezt Jesus Is King címmel, hozzá meg egy filmet ugyanazon a címen, egy ideje celebmiséket celebrál, és a szexi Instagram-képekben megtalálta a tökéletes azonosulási pontot is Jézussal.

Kanye West az Instagramra töltött szexi képeidtől úgy szenved, mint Jézus
Elmondta a véleményét a közösségi médiára töltött szexi fotókról.

Tegnap pedig felkerült az új lemezének merchandise cuccai, aminek a dizájnja pont úgy néz ki, mint ami vagy trollkodásból készült, vagy valaki 5 perc alatt dobta össze őket Microsoft Paintben. De legalább drágák is, legalább is ahhoz képest, hogy milyen könnyen megcsinálhatod őket magadnak is aprópénzből. Persze amennyiben szeretnél egy kapucnis pulcsit 68 ezer forintért, amin van egy kék kör és egy sötétszürke ovális, a karjain meg egy felirat, hogy ha Kanye képes rá, akkor te is képes vagy rá, vagy esetleg egy koszosnak és elhasználtnak tűnő zoknit 5 ezerért, akkor ajánljuk figyelmedbe Kanye oldalát.

Ajánljuk továbbá figyelmedbe 50 ezerért a rosszul restaurált Jézusos pólót, amin a felirat betűtípusa valósággal az arcodba üvölti: graphic design is our passion. Vagy a kedvencünket, a Paintben rajzolt Jézust 20 ezerért.

Fotók: kanyewest.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik