Szórakozás

Jakupcsek Gabriella egykori műsoráról: Mélyen etikátlan volt az egész műsor

Az igazság ára című műsort tartja a televíziózás legaljának.

A műsorvezető Kadarkai Endre Egyszóval című műsorának legutóbbi vendége volt, ahol többek között tévés munkáiról is beszélgettek. Jakupcsek Gabriella elmondta, hogy Az igazság ára elnevezésű volt TV2-s műsor az, amit kitörölne a múltjából. A produkció lényege az volt, hogy a civil alanyokot hazugságvizsgálóra kötötték és egyre kellemetlenebb kérdésekre kellett válaszolniuk.

Jakupcsek szeretett volna kiszállni, de a szerződése kötötte, ráadásul az általa javasolt változtatásokat is elutasították a szerkesztők.

Semmit nem engedtek és együtt buktam a műsorral. Az esetek 90%-ában engem ugyanolyan helyzetbe hoztak, mint az alanyt. Nagyon bőszített, hogy nem kezelnek felnőtt emberként, tehát engem ugyanúgy becsaptak a szerkesztők. Az volt az elv, hogy amiről én nem tudok, arra majd én is úgy fogok reagálni, ahogy a vendég. Ilyen helyzetbe nem hozunk műsorvezetőt. Mélyen etikátlan volt az egész műsor, ahogy velem bántak és ahogy nekem kellett bánnom, utasításszerűen a vendéggel. Volt olyan, hogy felemeltem a hangom és rapliztam is. Többször kikértem magamnak azt, hogy ezt nem lehet megcsinálni. Az a legalja volt a bulvár televíziószerkesztésnek.

Kiemelt kép: YouTube/Kadarkai Endre

Ajánlott videó

Olvasói sztorik