Szórakozás

Na, ki próbált meg felcsempészni a repülőre egy laptopot?

De sikerült?

Rebecca Andrews íróként és bloggerként jellemzi magát az Instagram-oldalán, amit egyébként nem sokan követnek, összesen alig többen mint 950-en. Akárhogy is, lehet, hogy ez most változni fog, mivel Andrews készített egy rövid videót, amelyben megmutatja, hogyan csempésszünk fel a repülőgépre egy laptopot, ha nincs kedvünk extra pénzt fizetnünk a plusz csomagért.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebecca Andrews (@thebecandrews) on Oct 24, 2019 at 9:07pm PDT

A felvételen látszik, hogy a nő a laptop töltőjéből csinál magának terhes hasat, az eszközt pedig szó szerint a háta mögé rejti. A videó leírása az, hogy így spórolhat két úttal „terhesen” 60 dollárt. A Mirror cikke szerint ugyanis nagyjából 30 dollárba (ők 31 fonttal számolnak, a két devizanem árfolyama a következőképp alakul: 1 brit font 1,28 dollár) kerül az a plusz kategória, amibe a laptop súlyával már pont beleesett volna a nő csomagja.

Akárhogy is, Andrews átment az ellenőrzésen, de az egyik dolgozó kiszúrta, hogy valami nem stimmel, amikor a nő lehajolt a leejtett jegyéért. A blogger lebukott és úgy döntött inkább kifizeti az extra pénzt, de állítja: ha jobban ügyel a mozgására, akkor simán át tudja vinni a laptopot a fedélzetre.

Mi inkább azt tanácsoljuk, ne próbálja ezt ki senki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik