Szórakozás

Lizzo dalszövegírói kreditet adott egy tweetért listavezető slágerén

Mostantól a Truth Hurts szerzői között ott lesz a Twitter felhasználó is, akitől származik a DNS-tesztes sor.

Lizzo idén teljesen berobbant a mainstreambe és váratlanul egy két éves száma, a Truth Hurts a Billboard Hot100 slágerlista élére került, ami az Egyesült Államok legfontosabb slágerlistája. Azóta már 7 héten is listavezető volt, ezzel beérve Iggy Azalea és Charli XCX rekordját, akik a Fancy-vel a listát legtöbbször vezető, női előadótól származó rapszám címét birtokolják. A dal egyik sorából mém is lett, ami hozzájárult a dal sikeréhez, és így szól:

I just took a DNA Test, turns out I’m 100% that bitch.

Leginkább úgy lehetne lefordítani, hogy elvégeztem egy DNS-tesztet és kiderült, hogy 100%-ban faszagyerek vagyok. Az énekesnő saját bevallása szerint maga is egy mémben látta a sort, később jutott csak tudomására, hogy eredetileg egy brit előadó 2017-es tweetjéből származik a sor, ami annak kapcsán született vicces reakcióként, hogy Demi Lovato büszkén kiírta, hogy a DNS-tesztje kimutatta, hogy 1%-ban afrikai.

A tweetet író Mina Lioness egyébként az utóbbi két évben folyamatosan próbálta elérni Lizzo stábját ennek kapcsán, sikertelenül. Most viszont a popsztár felvette a dal szerzői közé, így mostantól ő is profitálni fog a dal sikeréből a mémmé váló sorának köszönhetően. Ezt először Lizzo erősítette meg Twitteren, miután reagált két férfi vádjaira, miszerint nem kárpótolta őket azért, hogy felhasznált részleteket egy korábbi, közösen írt számukból. Később pedig Lioness is megerősítette ezt Twitterén, nagyon stílszerűen.

Kiemelt kép: Emma McIntyre/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik