Szórakozás

Kanye West: Én vagyok a legnagyobb művész, aki valaha létezett

Az új lemeze felvételei alatt kérte a közreműködőket, hogy ne szexeljenek, ha nem házasok.

Kanye West éppen sajtókörúton van, köszönhetően annak, hogy ma mozikba került Jesus Is King címmel koncertfilmje, illetve ki lett volna jönni éjfélkor ugyanezen a címen az új albumának is, ami még nem történt meg. A Beats 1 készített vele egy hosszabb interjút, amiben a megszokott módon szerény volt.

Megkérdőjelezhetetlenül, kétségtelenül a legnagyobb művész vagyok, aki valaha létezett. Nem is kérdés már ezen a ponton.

Viszont a szokásos egotripjénél érdekesebb volt az, amikor a szexfüggőségéről beszélt. Mint elmondta, 5 évesen talált rá apja Playboy-jára, aminek következtében súlyos szexfüggőség alakult ki nála, amit mostanra sikerült leküzdenie, írja a BBC.

Néhány ember a drogokba fojtja a bánatát, én a saját függőségembe fojtottam, ami a szex volt.

Azt is elárulta, hogy új, gospel lemezének készülése folyamán megkérte az összes zenészt, aki közreműködött a lemezen, hogy ha nem házasok, akkor ne szexeljenek.

Kiemelt kép: Robert Kamau/GC Images

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.