Szórakozás

Hódi Pamela elérte, amit a hazai celebek közül szinte senki

Úgy tűnik, imádják a magyarok.

Berki Krisztián párjaként kezdte az ismertséget, most pedig úgy tűnik, hogy Hódi Pamela önállóan is megállja a helyét. Sőt, olyan mérföldkőhöz érkezett, ami a hazai celebek közül gyakorlatilag még senkinek nem sikerült. Az Instagram oldala elérte az ötszázezres követőtábort.

Hódi Pamela már hülyeségnek tartja, hogy botoxoltatott
Ez még az Ázsia Expressz feladatában is hátrányt okozott neki.

A magyar hírességek közül csak olyanok verik meg népszerűségben, akik nemzetközi szinten is ismertek, mint Palvin Barbara vagy Dzsudzsák Balázs.

FÉL MILLIOAN AZ INSTAGRAM OLDALAMON!!! Megvan! Egyszerűen nem tudom szavakba önteni amit érzek! Annyira köszönöm Nektek! Nem számolgattam mennyien követnek, nem néztem az eléréseket, nem figyeltem milyen posztokra van szükség ahhoz, hogy tetszen másoknak az oldalam! Nem gondolkozom mit írjak most, csak írom az érzéseimet!

– kezdte Hódi Pamela.

Köszönöm, hogy miattam vagytok itt ennyien és nem csak azért, mert a gyermekkel árasztom szét az oldalam! Kb egy éve annak, hogy eldöntöttem, nem posztolom és teszem ki állandó rendszerességgel a lányom lelkivilágát 1 mp-es like nyomásért, vagy egy kommentért! Pedig büszke vagyok, nagyon büszke a kicsikémre! Nem foglalkoztam azzal milyen posztokkal leszek népszerűbb! Van hogy szép a fotóm van hogy kevésbé , van hogy megszerkesztem hogy igényesebb legyen, van hogy posztolom úgy ahogy van, van hogy alig várom hogy kitehessek valamit, van úgy hogy semmi kedvem és nem osztok meg semmit 3 napig is akár! Egyszerűen csak adtam és adom azt aki vagyok! Hódi Pamela! Főleg ezekért érzem megtisztelőnek ezt a számot! Nem tudom elégszer megköszönni

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés, Okt 25., 2019, időpont: 10:43 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@hodipamela_official

Ajánlott videó

Olvasói sztorik