Szórakozás

Kanye West idén lett csak keresztény

Új albumának bemutatóján derült ki.

Kanye Westnek a legújabb tervek szerint október 25-én érkezik többször halasztott új gospel albuma, a tervek szerint pedig innentől csak és kizárólag vallásos zenét fog csinálni.

Ugyan a rappernek a vallásosság eddig se igazán hiányzott a zenéjéből, Jesus Walks című számát az első lemezéről például gospel kategóriákban is jelölték díjakra, és a hite pedig előjött rendszeresen a zenéjében, de West csak idén lett hivatalosan keresztény saját bevallása szerint.

Ugyanakkor nem tiszta, hogy ez azt jelenti, idén lett csak megkeresztelve, vagy azt, hogy idén lett úgy igazán keresztény a saját meghatározása alapján. Washingtonban a George Washington Egyetem hallgatóinak lejátszotta új lemezét, a Jesus Is Kinget, a helyszínen készült videón pedig ezt mondja:

Szeretném, ha tudnátok, hogy nem azért vagyok itt, hogy a szórakoztatásotokról gondoskodjak. Azért vagyok itt, hogy terjesszem az igét. Elnézést, ha rosszul ejtek ki bármit. Nemrég tértem csak át. Ez azt jelenti, hogy nemrég mentettek meg, még ez az év során.

Kiemelt kép: Noam Galai/GC Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik