Szórakozás

Tizenkét év után került elő a csavargó kutya

A gazdi azt mondja, soha nem adta fel a reményt, hogy egyszer rátalál szeretett kutyájára.

Az eltűnése után tizenkét évvel került haza a gazdájához Dutchess (Hercegnő), a kis foxterrier nőstény. Katheryn Strang, a kutya gazdija azt mondja, régen sokat sírt az elveszett kiskutya miatt, de most a boldogságtól könnyezik – írja a CBS News.

Dutchess még kölyök volt, amikor 2007-ben megszökött dél-floridai otthonából, miután Katheryn Strang kisfia egy nap elfelejtett bezárni egy ajtót, amikor hazaért az iskolából. Aztán hiába keresték hosszú ideig, a kutyusnak nyoma veszett.

Október 8.-án, kedden valaki észrevett egy remegő, fáradt és éhes kutyust Pittsburghben. Megesett a szíve szerencsétlen állaton, elvitte egy menhelyre, ahol egy állatorvos is megvizsgálta a kutyát. Amikor ellenőrizték a kutyus mikrochipjét, megtudták, hogy a gazdi, Katheryn Strang, több mint 1600 kilométerre lakik.

Amikor felhívták a pittsburghi menhelyről, Strang azonnal autóba ült, és 18 órát vezetett egyhuzamban, hogy újra láthassa, és hazavihesse Dutchesst. A gazdi azt mondja, soha sem adta fel a reményt.

Azt, hogy Dutchess merre járt az elmúlt 12 évben, és hogyan került Floridából Pittsburghbe, csak ő maga mesélhetné el, ha tudná.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik