Szórakozás

Snoop Dogg a balhés egyetemi fellépéséről: A közönségnek tetszett az a szar

Rúdtáncosok, pénzágyú, káromkodás: erre csodálkoztak rá a szervezők, miután a rappert meghívták fellépni egy családi kosármeccsre.

Mint ahogy megírtuk: Snoop Dogg a kansasi egyetem kosárlabdacsapatának meccsére kapott meghívót, hogy csináljon egy kisebb bulit. Snoop Dogg pedig Snoop Dogg volt:

rúdtáncosokat hozott, és pénzágyúval szórta a százasokat a csajokra, illetve a közönségre.

Na meg káromkodott elég sokat, ezeket pedig nem nézte jó szemmel az egyetem vezetősége, akik elnézést kértek az alapvetően családias esemény snoopdoggosítása miatt, merthogy állítólag az volt megbeszélve, hogy szolid fellépés lesz.

Most a másik érintett is megszólalt:

A közönségnek tetszett az a szar. Nem tudom, mi a f**ról beszélnek amúgy. Egy ki***ott hazugság az egész. Életem legjobb időszakát élem, jól érzem magam, csomó kosárcsapattal lógok. Szerintem ez az egész nagyobb médiavisszhangot kapott, mint amennyit kellett volna. Meg kellett volna védeniük. Tisztelem őket, ezért nem fogok semmi rosszat mondani, hogy mit csináltak rosszul vagy mit nem. Mert meghívtak oda, hogy csináljam azt, amihez értek. És mikor Snoop Doggnak fizetsz, akkor Snoop Doggot fogod megkapni

– zárta le teljesen korrekten a rapper az egész ügyet.

A szervezők?

via GIPHY

Kiemelt kép: Gary Miller/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik