Szórakozás

Cardi B elárulta, melyik tetoválásait bánja

Egészen pontosan hármat szeretne eltüntetni.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, Cardi B Chance The Rapperrel és T.I.-jal, meg egy halom másik sztárral kiegészülve keresik a következő nagy hip-hop tehetséget hamarosan a Netflixen.

Cardi B-ék egy rakás világsztárral együtt keresik a Netflixen a következő nagy rapsztárt
Megjött a Rhythm + Flow című raptehetségkutatónak az első előzetese.

Ennek népszerűsítéseként ott voltak mindhárman Ellen DeGeneres műsorában, ahol egy olyan játékban vettek részt, ahol a műsorvezető különböző állításokat sorolt, nekik pedig mutatniuk kellett táblával, hogy igaz-e rájuk. Ennek kapcsán kiderült, hogy hármójuk közül csak T.I.-nak volt dolga rajongóval, Cardi B pedig küldött már erotikus képet rossz embernek véletlenül. Mint mondta, gyorsan pötyögött, és sikerült egyik nőismerősének küldenie a képet véletlenül. A legérdekesebb viszont az volt, amikor megbánt tetoválások kerültek szóba. Cardinak ugyanis három ilyen is van, mindhárom egy exének a neve, amit a testére varratott, de mint mondta, meg kell idővel szabadulnia tőlük. Chance The Rapperé viccesebb, ő a mellkasára varratta tükörírással, hogy vissza dolgozni, hogy ha félmeztelenül otthon a tükörbe néz, akkor azt olvassa a mellkasán, hogy menjen vissza dolgozni. Azt mondta, anno nagyon mélynek érezte, de azóta már rájött, hogy tök béna. DeGeneres megkérdezte, hogy hány évesen csináltatta, amikor pedig a rapper 19-20-at mondott, a műsorvezető finoman megjegyezte, hogy nem elég fiatal ahhoz, hogy ne kellett volna több esze legyen.

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban. 

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik