Szórakozás

Will Smith fia megfogta Kylie Jenner fenekét, ezért az internet szerint járnak

Ezek szerint egyáltalán nem mindegy, hol a kezed, máris kapcsolatban vagy.

Azzal indult az október, hogy a TMZ belebegtette a hírt, hogy a dollármilliárdos Kylie Jenner szakított pasijával és gyereke apjával, a rapper Travis Scottal. A Cosmopolitan pedig azzal folytatta ezt, hogy megírta, az interneteztők egy része szerint a Kardashian lányok legfiatalabbja máris talált magának új pasit, Jaden Smith-t.

Szakított Kylie Jenner és Travis Scott
Justin Bieberék esküvőjére is egyedül ment Jenner.

Mindezt arra alapozzák, hogy szeptember 30-án mindketten ott voltak Justin Bieber esküvőjén, ahol készült róluk tánc közben egy fotó, amin Smith keze félig rácsúszott Jenner fenekére.

A dolog mondjuk nem teljesen alaptalan, legalábbis abból a szempontból, hogy Smith és Jenner 2013-ban egy ideig jártak is, még azelőtt, hogy Jenner összejött volna Tygával, akit aztán a pletyák szerint Smith miatt hagyott ott. Szóval várjuk ki a végét, még az is lehet, hogy egyesül a Smith és a Kardashian család, aztán meg felrobban az univerzum.

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

Kiemelt kép: Rodin Eckenroth/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik