Szórakozás

Egy nő megmutatta, hogyan lehet műtét nélkül családanyából Pamela Andersonná válni

A módszert azonban mégsem ajánlja teljes szívvel.

Az ausztrál háromgyerekes anyuka, Laura Mazza egy vicces és tanulságos történetet osztott meg az Instagramján. A 33 éves nő úgy döntött, hogy kipróbál egy úgynevezett melltapaszt, ami olyan formába állítja a melleket, mintha nem hatna rájuk a gravitáció.

Mazza kipróbálta és azt érezte, hogy a tükörből egy másik nő néz vissza rá, remekül érezte magát a bőrében, Pamela Andersonhoz hasonlította magát.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Mazza BAppSc(Psych) MSW (@themumontherun_) on Sep 26, 2019 at 1:11am PDT

Az anyuka úgy döntött, hogy élésben is kipróbálja a tapaszokat, vagyis felvesz egy mélyen kivágott ruhát, amit amúgy már nagyon régen eldugott a szekrény mélyére. A ruha remekül állt rajta, minden szinte tökéletes volt, de az álom csak addig tartott, amíg a nő oda nem ért az étterembe, ahová szándékosan szexin akart érkezni.

Mazza érezte, hogy az egyik tapasz csúszkálni kezdett a mellén, így az már nem tartott olyan tökéletesen. A nő mire megérkezett a helyre már felemás mellekkel jelent meg.

Az anyuka, aki burtális őszinteséggel elemezte ki a melltapaszt, a vacsorán úgy döntött, hogy leveszi a másikat is, mert nem akarja, hogy másoknak is feltűnjön a dolog. Mazza a mosdóba ment, ahol megpróbálta levenni a tapaszokat, de saját elmondása szerint úgy ordított a fájdalomtól, mint aki épp világra hozza a negyedik gyermekét.

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

A nő ezután döntött úgy, hogy egy időre elfelejti az optikai tuningot, de a sztorit mindenképp megérte megosztani, mivel a poszt után rengetegen bekövették, plusz sok nőt kímél meg a borzalmas fájdalmaktól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik